Partybus Amstelveen

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Feest op jouw eigen muziek in onze partybussen. Geniet van de ledverlichting, lasers en rookmachines. De muziek wordt afgespeeld op krachtige geluidinstallaties.

Gekoelde dranken

In elke partybus is een gevarieerd aanbod aan gekoelde drankjes aanwezig. Deze drankjes zijn zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

Comfortabele bussen

Onze luxe partybussen kunnen elke groepsgrootte vervoeren. Je kan kiezen voor een eigen opstelling of een standaard opstelling met tafels en een rondzit.

Partybus huren in Amstelveen?

Zit jij ook altijd zo op tegen de rit naar een festival, feestje of concert, dat hoeft niet meer! Met een partybus kan jij het namelijk een onvergetelijk deel van jouw dag maken. De reis wordt compleet verzorgd, dus geen last van vertraging zoals bij treinen en jij bent altijd op tijd. Feest onderweg en geniet van deze onvergetelijke ervaring.

Partybussen zijn een geschikt vervoersmiddelen voor bruiloften, festivals, feesten, concerten en alle andere evenementen. Woon jij in Amstelveen en heb jij een partybus nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan vertellen wij wat wij voor jou kunnen betekenen.

Over ons

Partybus Amstelveen hoort bij Partybus Amsterdam onderdeel van Eventliner Tours.

Wij beschikken over een enorme vloot aan partybussen en touringcars. Hierdoor hebben wij altijd een bus die aansluit bij jouw wensen en gezelschap.

Bij ons kan je rekenen op een enthousiast en betrokken team. Onze doel is om hoogwaardige service te leveren. Wij denken altijd in mogelijkheden hoe wij jou dag onvergetelijk kunnen maken.

Zien wij jou binnenkort terug in een van onze partybussen?

Krachtige geluidsinstallatie

Samen met jou maken wij er één groot feest van in onze partybussen. Speel jouw favoriete artiesten door onze krachtige geluidinstallatie.

Discoverlichting en lasers

Het feestje wordt compleet gemaakt met lasershows, discoverlichting en rookmachines. Samen met de muziek wordt dit een onvergetelijke ervaring.

Ruime drank keuze

Dorst van al dat feesten? Geniet dan van een heerlijk gekoeld drankje. Onze partybussen beschikken over een gevarieerd aanbod van zowel alcoholische als non-alcoholische drankjes.

Voor elke groep

Ongeacht jouw groepsgrootte hebben wij een partybus voor jou. Jij kan kiezen voor een opstelling naar eigen wens of ga zitten in onze luxe rondzit.

Neem plaats in de partybus

Een belangrijk onderdeel van een goede partybus is natuurlijk de muziek en wat is nou beter dan feesten op jouw lievelingsmuziek. Om deze reden hebben wij ervoor gezorgd dat al onze partybussen uitgerust zijn met sterke geluidinstallaties, Spotify en gratis WIFI. Jij kan jouw afspeellijst afspelen via deze middelen. Heb je geen zin of tijd om een eigen afspeellijst te maken? Maak je dan geen zorgen, wij hebben genoeg afspeellijsten klaarstaan waar jij gebruik van kan maken. Feest met een gekoeld drankje in jouw hand en geniet van deze onvergetelijke ervaring. Ga jij ook naar jouw volgende feestje in een partybus?

Mogelijkheden partybus Amstelveen

Zit jij te denken aan het huren van een partybus Amstelveen, maar vraag jij je af wat de mogelijkheden zijn? Dan heb jij veel geluk met partybussen zijn er namelijk duizenden mogelijkheden. Wij passen de reis helemaal aan naar jouw wensen en maken deze dag onvergetelijk voor jou en jouw gezelschap. Partybussen zijn een geschikt vervoersmiddel voor onder andere festivals, concerten, bruiloften, vrijgezellenfeestjes, evenementen, feestjes of teamfeestjes. Wil jij een partybus bij ons huren? Neem dan contact met ons op met het telefoonnummer 020-2103322 of vul online een offerteformulier in.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Amstelveen

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren Amstelveen

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus bedrijfsfeest Amstelveen

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybus huren voor sportteams Amstelveen

Sportteams

Met je sportteam feestend in de partybus.

Partybus voor bruiloft Amstelveen

Bruiloften

Het aller  leukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus carnaval Amstelveen

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Amstelveen voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Amstelveen met rondzit

Hoe groot jouw gezelschap ook is bij ons ben je aan het goede adres voor het huren van een partybus. Onze partybussen zijn namelijk geschikt voor 18 tot 4000 personen. Wij rijden door het hele land en indien gewenst ook over de grenzen. Al jarenlang zijn wij actief in deze branche en hebben dan ook de perfecte aanpak ontwikkeld om deze rit een onvergetelijke ervaring te maken voor jou en jouw gezelschap.

Onze partybussen in Amstelveen

Interesse in het huren van een partybus Amstelveen? Neem dan contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. Als je ervoor kiest om het aanvraagformulier in te vullen probeer dit dan zo volledig mogelijk te doen. Op deze manier kunnen wij jou zo snel mogelijk een passend aanbod doen. Elke aanvraag behandelen wij zeer secuur en wij respecteren jouw persoonsgegevens. Ons streven is om een voorstel binnen 24 uur terug in jouw mailbox te hebben. Dit is een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Onze partybussen in Amstelveen:

Ervaringen