Partybus Amsterdam Zuid

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Feest op jouw favoriete muziek in onze partybussen. De muziek wordt afgespeeld met onze krachtige geluidinstallaties.

Gekoelde dranken

In elk bus is er een variatie aan gekoelde drankjes te vinden. Deze drankjes zijn zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

Comfortabele bussen

Neem plaats in onze luxe partybus waar 18 tot 4000 passagiers in passen.

Partybus huren in Amsterdam Zuid?

Staat er binnenkort een festival of concert op jouw planning? Overweeg dan eens vervoer per partybus, een unieke manier om jouw dag onvergetelijk te maken. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren en zorgen voor stipte aankomst. Ga voor een rit waarbij het feest direct start zodra jij de bus instapt.

Geniet van jouw lievelingsmuziek op weg naar een bruiloft, concert of festival. Ben jij woonachtig in Amsterdam Zuid en heb je interesse in het huren van een van onze partybussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Over ons

Partybus Amsterdam Zuid hoort bij touringcarbedrijf Eventlinertours.nl

Met toegang tot een uitgebreide vloot van diverse touringcars en partybussen, garanderen wij bij Eventliner Tours dat je altijd een voertuig vindt dat perfect bij jou past.

Kies je voor het huren van een partybus bij ons, dan staat jou een team van enthousiaste professionals en uitstekende service te wachten. Wij zetten ons volledig in om jouw ervaring onvergetelijk te maken.

Wij hopen je spoedig te mogen verwelkomen in een van onze partybussen.

Krachtige geluidsinstallatie

Elke partybus bezit over een zeer krachtige geluidinstallatie. Samen met jou maken wij er één groot feest van.

Led-verlichting en lasers

Wat de feestervaring afmaakt in onze partybussen zijn de lasershows, discoverlichting en rookmachines.

Ruime drank keuze

Er is variatie aan zowel alcoholische als non-alcoholische drankjes aanwezig in de partybussen.

Voor elke groep

In onze partybussen kunnen gezelschappen vanaf 18 tot 4000 personen terecht.

Neem plaats in de partybus

Stap in voor een onvergetelijke rit met onze partybus. Onze voertuigen zijn uitgerust met een top geluidssystemen, gratis WIFI en Spotify, zodat jij kunt genieten van jouw favoriete muziek. Of, als je wilt, kun jij kiezen voor een van onze samengestelde afspeellijsten. Wij beloven je een spectaculair feest op wielen. Daarnaast beschikt onze bus over ledverlichting, rookmachines en lasershows voor een ultieme feestervaring. Dorst? Geen zorgen! Onze koelkast is altijd gevuld met een selectie van verfrissende alcoholische en niet-alcoholische dranken. Overweeg je om een partybus te huren in Amsterdam Zuid? Vul dan gelijk het offerteformulier in.

Mogelijkheden partybus Amsterdam Zuid

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden met onze partybus Amsterdam Zuid. Kies je voor onze service, dan passen wij alles aan jouw persoonlijke voorkeuren aan, zodat je dag onvergetelijk wordt, ongeacht de eindbestemming. Onze partybussen zijn de perfecte keuze voor festivals, concerten, feesten, bruiloften, en zelfs vrijgezellenfeesten. Klaar voor een ervaring die je niet wilt missen in één van onze Amsterdamse partybussen? Neem dan contact op via de telefoon of vraag een offerte aan via ons formulier.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Amsterdam Zuid

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybus huren Amsterdam Zuid

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus voor bedrijfsfeest Amsterdam Zuid

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybus huren voor sportteams Amsterdam Zuid

Sportteams

Met jouw sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren voor bruiloft in Amsterdam Zuid

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Amsterdam Zuid

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Amsterdam Zuid voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Amsterdam Zuid met rondzit

Zoek jij een partybus voor zowel kleine als grote groepen? Geen probleem bij ons. Wij bieden vervoer voor groepen variërend van 18 tot maar liefst 4000 personen. Met jarenlange ervaring hebben wij de ideale aanpak voor de ultieme partybus ervaring geperfectioneerd. Wij kunnen jouw groep overal in het land en indien gewenst zelfs internationaal vervoeren.

Onze partybussen in Amsterdam Zuid

Partybus huren Amsterdam Zuid? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op of vul ons aanvraagformulier in. Zorg ervoor dat je het formulier zo volledig mogelijk invult, zodat wij jou een offerte kunnen bieden die perfect bij jouw wensen aansluit. Binnen 24 uur kan jij al een vrijblijvend prijsvoorstel in jouw inbox verwachten.

Onze partybussen in Amsterdam Zuid:

Ervaringen